Amazon.co.uk Widgets

NLP bøger

Her er en række bøger, som jeg enten har læst og kan anbefale, eller har fået anbefalet og endnu ikke er nået til i den hyldemeter, jeg har stående herhjemme. Der er først en række NLP bøger og derefter en række bøger som handler om sindet, læring, mentale tilstande og andet godt…

Klik på billedet, så bliver du ført videre til Saxo internetboghandel, så du kan læse mere dér og se om du har lyst til at købe bogen.

Deres samlede liste over NLP bøger findes hér.

 

Brug din hjerne - til en forandring Brug din hjerne – til en forandring

Denne bog er den absolutte klassiker, hvor man virkeligt får et indtryk af, hvor mærkeligt og pioner-agtigt NLP var i 70’erne!
Bogen er et afskrift fra en række workshops, som Grinder og Bandler holdt primært for terapeuter og psykologer i midt-70’erne. Det er Steve og Connirae Andreas, der har stået for redigeringer, og det er første gang de to kommer på banen. Siden har de lavet masser af selvstændigt og fantastisk spændende arbejde.

Fra frø til prins Fra frø til prins

Dette er opfølgeren til Brug din hjerne, hvor der er endnu flere mærkelige historier og inspiration til teknikker og metoder.

NLP WorkbookNLP Workbook bliver flere steder anset for at være den absolut bedste bog at starte med, når man vil igang med NLP. Den fungerer som “text book” – er sat op som en universitetslærebog, med praktisk taget alt om NLP, dog undtaget Metaprogrammerne, der er udeladt af uviste årsager.

Coaching With NlpCoaching With Nlp er den bog, der for første gang binder coaching sammen med NLP – selv om den coachende tilgang til forandringer ligger i NLP forudsætningerne.

N L PNLP – The New Technology of Achievement er en af de mest solgte NLP bøger nogensinde. Den ligger fortsat på Amazons liste over mest solgte bøger i denne måned, selv om at den er flere år gammel. Den er oprindeligt skrevet af Steve Andreas og så redigeret til af teamet hos NLP Comprehensive.

Time Line Therapy And The Basis Of PersonalityTime Line Therapy And The Basis Of Personality

Tad James bliver af alle i NLP kredse betragtet som den absolutte mester indenfor arbejdet med tidslinier. Denne bog har lagt grunden for mange terapeuters arbejde, og James er kendt for at køre nogle meget spændende kurser.

Forandringer Forandringer. Jeg er ikke nået til den endnu, men glæder mig!

Så kan du godt tro om igen Så kan du godt tro om igen er et af Dilts’ hovedværker om begrænsende overbevisninger.

Core TransformationCore Transformation er en helt fantastisk metode til på enkel og elegant vis at assistere sine klienter og sig selv til meget store forandringer. Core Transformation giver rigtigt meget power til din coaching eller terapi, og det er en metode der oven i købet kan bruges på dig selv også. Meget anbefalelsesværdig!

Vær opmærksom på at Jane Larsen og jeg kører kursus i Core Transformation Fredag og lørdag den 28. og 29. november 2008. Se mere på www.coretransformation.dk.

Change Your Mind-And Keep the ChangeChange Your Mind – And Keep the Change

Steve og Connirae Andreas har sammen skrevet denne bog om forandringer.

Rediscover the Joy of LearningRediscover the Joy of Learning: Don Blackerby har skrevet en fantastisk bog om læring, hvor han går i stor detalje med stavestrategi, hukommelsesteknikker, – og så har han et helt afsnit dedikeret til arbejdet med børn med ADHD og andre problemer.

FlowDenne bog er Mihály Csíkszentmihályi’s hovedværk, der handler om hvordan man finder balance mellem kedsomhed og stress, og dermed finder ind i en tilstand af flow, hvor kreativitet og glæder har gode vilkår.

Flow og engagement i hverdagenHer er opfølgeren til Mihály Csíkszentmihályi’s Flow

CreativityOg her er opfølgeren med specifikt fokus på kreativitet.

Lateral ThinkingEdward de Bono er den kreative tænknings mester. Han har i mange år været referencen, som man altid vender tilbage til, når der skal tales om kreativitet og kreative metoder. Han har skrevet et hav af bøger, og Lateral Thinking er hans vigtigste bog om kreativ tænkning.