Amazon.co.uk Widgets

Kursus i Core Transformation den 28.-29. november 2008

I slutningen af 1980’erne udviklede Connirae Andreas metoden Core Transformation. Connirae er gift med Steve Andreas og de har begge været med i gruppen omkring Bandler og Grinder tilbage i midt 70’erne. På sin hjemmeside beskriver hun, hvordan hun blev inspireret til det af nogle oplevelser, som hun havde med Milton Erickson. Sammen med Steve Andreas har hun skrevet en af biblerne indenfor NLP, Heart of the Mind . Sammen med sin søster Tamara Andreas har hun skrevet bogen om Core Transformation.

Core Transformation processen er enkel og ukompliceret. Den er en videreudvikling af Visuel Squash og Six Steps Reframe processerne, der begge har dele af personligheden som udgangspunkt. I Core Transformation søges den problematiske dels positive hensigt på samme måde som i Visual Squash, og forskellen er at der afdækkes højere og højere positive hensigter indtil delens ultimative positive hensigt er afdækket. Denne ultimative positive hensigt er en tilstand, som delen ønsker at være i – en Core State – eller en essenstilstand på dansk. Afdækningen af essenstilstanden har en transformerende effekt, og Core Transformation processen er sat op til at facilitere denne transformation på en let og elegant måde.

Core Transformation processen har på dansk fået navnet Essensforvandling, og på de fleste NLP master uddannelser undervises der en halv eller en hel dag i Essensforvandling.

Jeg lærte processen på min NLP Master Coach Practitioner i foråret, og siden har jeg personligt gennemgået processen mere end 50 gange sammen med Jane Larsen og alene. Og hver eneste gang har skabt en radikal transformation – fra en problematisk adfærd eller tilstand til en ønskværdig tilstand og deraf afledt adfærd.

Jane og jeg har gennem de sidste 8 måneder trænet, diskuteret, udviklet og eksperimenteret med Core Transformation næsten ugentligt, og derfor er vi nu blevet certificerede af Connirae Andreas til at måtte undervise efter hendes kursusmateriale.

Og det gør vi om 18 dage. Fredag den 28. og lørdag den 29. har vi lagt et kursus for alle interesserede i personlig transformation.

Så hvis du er interesseret i at få endnu et værktøj til din NLP værktøjskasse, eller hvis du bare har lyst til at gå på opdagelse i nogle af dine egne dybtliggende mønstre og mentale processer, så tag og kig ind på Core Transformation hjemmesiden, hvor der er mere information om kurset den 28.-29. november.

Foto af Zest-pk.

Læs mere om Core Transformation kurset hér.

/Anders

Kunne du lide dette indlæg? Så klik hér og abonner på AnvendtNLP. Kategorier: Teknikker, Workshops

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere.