Amazon.co.uk Widgets

Provocative Therapy med Nick Kemp

Nick Kemp er en af Englands mest kendte NLP terapeuter. Det er han blevet efter at have arbejdet med angst i en udsendelsesrække for BBC, hvor han havde mindre end en halv time til hver klient til at hjælpe dem af med deres angst.

I morgen vil jeg skrive et indlæg med lidt mere om den teknik, Nick udviklede til at hjælpe folk af med deres angst på så kort tid.

I dag handler det om Provocative Therapy, som Nick Kemp og Andrew T. Austin arbejder med i England.

Basalt set går Provocative Therapy ud på at skabe scenarier, der er så langt ude, at klienten kommer til at tale sit eget problem ned til ikke rigtigt at være et problem – eller i hvert fald bare at se det i et andet lys. Ofte et mildere eller måske endda lidt lattervækkende.

Denne video er fra IASH’s store konference i august, hvor Nick Kemp holdt en workshop om Provocative Therapy. Og der er ikke nogen tvivl om at det er underholdende at være terapeut, når den står på den slags metoder…

Provocative Therapy stiller en masse spørgsmål om etik og hvordan de laver økologitjek. Det vil jeg lige vende tilbage med, når jeg har talt med Nick om hvordan han arbejder med den slags.

Læs mere om Provocative Therapy hér.

/Anders.

Kunne du lide dette indlæg? Så klik hér og abonner på AnvendtNLP. Kategorier: Etik, Folk i branchen, Terapi, Video

Kommentarer

1 kommentar til “Provocative Therapy med Nick Kemp”

  1. Anvendt NLP | Ændring af den indre stemmes tempo - reduktion af angst den 20. oktober, 2008 12:52

    […] Provocative Therapy med Nick Kemp […]