Amazon.co.uk Widgets

Richard Bandlers nye bog: Get The Life You Want

Richard Bandlers Get The Life You WantRichard Bandler har en ny bog på gaden.

Bogen er den første fra Bandler i mere end 10 år, og så vidt jeg har hørt er den inddelt i sektionerne:
I. How to get over things
II. How to get through things
III. How to get to things

Som jeg forstår det, er det en sammenskrivning af Bandlers nye vinkel på NLP, som han udtrykker gennem sine egne produktnavne (han tabte jo sagen om retten til navnet NLP) – DHE & NHR – som er Design Human Engineering og Neuro-Hypnotic Repatterning.

I bogen indgår nogle af hans mest succesfulde metoder ‘sub-modality change’ and ‘spinning feelings’, hvor de fleste kender den første, og den anden er en lækker metode til at arbejde med angst og andre ubehagelige følelser.

Bogen er lige nu den mest sælgende indenfor kategorierne Neuro-linguistic Programming og Psychoterapy hos Amazon.co.uk, hvor også de første anmeldelser er begyndt at komme ind på bogen

Bandler skriver selv:

Dear friends and colleagues,

This September, I’m excited to bring out my first U.S. published book in 10 years, GET THE LIFE YOU WANT: The Secrets to Quick and Lasting Life Change with Neuro-Linguistic Programming.

You have all noticed that the state of the world is a bit tenuous at the moment – to say the least. People are running around like chickens without heads about jobs going away, love lives crumbling, and subsequently watching their health deteriorate.

Now that I have unfortunately painted a bleak picture, don’t you think the time is right for a little NLP?

I’d like you to partner with me in getting the word out there. Let’s help others learn to acquire some valuable tools to turn around their lives. And, at the same time help co-create a NY Times bestseller.

What I’m asking is for you to send a message to your own email list of friends and colleagues (at least 10 people) and encourage them to pick up a copy for themselves and at least one more to share.

What we need, in order to create critical mass, is for this campaign to roll out over a few specified days. So, we want people to order their books from amazon.com on September 2, 3, and 4. The link to order is by clicking here GET THE LIFE YOU WANT

I am also running a contest where a few lucky people will win a signed copy of GET THE LIFE YOU WANT. Be one of the first 25 people to email my publicist at hcibooks@yahoo.com will receive an autographed copy. Thank you in advance for helping me to get the word out. Together, we’ll sort out this chaos, one brain at a time.

Yours truly,
Bandler

Personligt er jeg en smule overrasket over at Bandler vælger at promovere den ved at forsøge at skabe en event omkring det – helt uden at fortælle hvad det er for et produkt, som man får ved at gøre det.
What’s in it for me?

Og alligevel må det være lykkedes at trænge igennem til rigtigt mange ivrige NLP læsere.

Er du sådan én, så kan du købe bogen hér: Get The Life You Want.

/Anders.

Kunne du lide dette indlæg? Så klik hér og abonner på AnvendtNLP. Kategorier: Bøger, Folk i branchen

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere.