Amazon.co.uk Widgets

I Sindets Hjerte – 1 kopi i omløb!

Køb bogen Heart of the Mind Den danske udgave af Connirae og Steve Andreas’ bog I Sindets Hjerte er notorisk svær at få fat på. Der blev ikke trykt så mange, og det lader til at folk holder rigtigt godt fast i dem.

Jeg har scoret en udgave til mig selv – både på dansk og engelsk, og fortsatte alligevel med at efterspørge den på www.antikvariat.dk.

Nu er der dukket en op hos Forum Antikvariat på H.C. Ørstedsvej 39 B, 1879 Frederiksberg C.

Efter den!

Hvis du ikke når at få fingrene i den, så kan den engelske udgave anbefales. Den er let at læse, og enormt let at forstå.

Du kan købe den hér: Heart of the Mind.

Hvis du ikke har hørt om bogen, så må du væbne dig med tålmod lidt endnu. Jeg skriver en anbefaling af den snarest.

/Anders.

Update: Bogen hos Forum Antikvariat er nu solgt. Godt gået Marianne…

Kunne du lide dette indlæg? Så klik hér og abonner på AnvendtNLP. Kategorier: Bøger

Kommentarer

1 kommentar til “I Sindets Hjerte – 1 kopi i omløb!”

  1. Lene Schiemann den 12. oktober, 2015 06:25

    Hej.
    Jeg er heldig at have fået fingre i bogen. Den er fra første oplæg i 1993 og ok stand. Lå den til salg på FACE i gruppen Spirituelle bøger. En bød 75 kr. men ja jeg har takket nej – efter lidt søgning bla her kan jeg se det er en eftertragtet bog. Hvad skal jeg tilbyde den til HVIS jeg ønsker at sælge?
    Mvh Lene Schiemann.