Amazon.co.uk Widgets

Konference om ADHD og NLP

Jeg har en særlig interesse i at arbejde med folk med diagnosen ADHD, og i dette arbejde har jeg hidtil siddet ganske alene, idet ingen af mine umiddelbare kolleger og venner indenfor NLP coach branchen arbejder med folk med psykiatriske diagnoser.

Og jeg savner en faglig sparring. Måske kender du det fra dig selv?

Derfor har jeg igennem et stykke tid nu haft lyst til at skabe et forum for folk der arbejder professionelt med folk med diagnosen ADHD, og som gør det understøttet af deres kompetencer indenfor NLP.

Og nu har jeg fundet en anledning. ;)

Den 4. og 5. september 2008 afholder ADHD foreningen den årlige konference på Hotel Nyborg Strand. Dette år handler det om Mestring, som jo i høj grad er en del af grundlaget for NLP.

Derfor har jeg arrangeret at vi – de professionelle der til daglig arbejder med ADHD og NLP – mødes allerede dagen før, onsdag den 3. september til en minikonference.

Som forarbejde har jeg haft fat i alle de folk (som jeg har kunnet finde på Google), der arbejder professionelt med ADHD og NLP, og inviteret dem til minikonference om ADHD/NLP.

Og der kan meget vel være mange flere derude, der har en baggrund i NLP og har professionel interesse i ADHD, og hvis du er en af dem – eller kender en af dem, så skal I være hjerteligt velkomne til minikonferencen.

Hér er detaljerne:

Minikonference om ADHD/NLP
Hotel Nyborg Strand
3. september kl. 10 frem inkl. forplejning og overnatning
Pris: 1638,-
Tilmelding til coach@ronnau.com
Program følger senere…

Giv lyd hvis du vil med – og send linket videre, hvis du kender nogen, der kunne have interesse i det!

På forhånd tak.

Foreløbigt har fire af de otte, som jeg har kunnet finde, tilmeldt sig og betalt. Af de restende fire har tre været forhindrede af andre arrangementer. Alt i alt en meget positiv start på en inspirerende sammenkomst.

Jeg glæder mig til en spændende dag og til at få kontakt til nye kolleger, der har samme interesser som jeg.

/Anders Rønnau
www.ronnau.com
www.adhd-coach.com

Kunne du lide dette indlæg? Så klik hér og abonner på AnvendtNLP. Kategorier: Ikke kategoriseret

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere.