Amazon.co.uk Widgets

Disco NLP – og Anthony Robbins

Anthony Robbins bliver jævnligt udråbt til Verdens Bedste Coach. Jeg har endda set det ske i en kronik, der var udpræget kritisk overfor ham og overfor NLP. Jeg synes, at det er lidt morsomt, når kritikere er med til at fundere netop det, de arbejder imod. Også selv om jeg rent principielt er kraftigt imod at kalde Anthony Robbins for Verdens Bedste Coach. Pis – nu gjorde jeg det selv…
(Den tager vi en anden dag…;)

Jeg har endnu ikke set Robbins live, men jeg glæder mig virkeligt meget til at få førstehåndsindtrykket af manden – og til at lære nogle af de fantastiske teknikker han har i forhold til stage presence, stage anchoring, etc.

Indtil da vil jeg nøjes med at referere til Lee Lady’s “A Brief History of NLP“, som jeg synes er en ret god og rimeligt laid back beretning af hvad der skete i de gode gamle dage. Jeg har set referencer til det flere gange fra nogle af de gamle i feltet, så den er ikke helt i hegnet.

Til sidst i beretningen beskriver Lee at:

“Bandler sued to maintain proprietary rights to NLP, and lost. One of the results of that seem to be that now essentially anybody who wants to can set themselves up as an NLP expert. Here in Hawaii a lot of people have been through courses by a very charismatic individual named Tony Robbins, whose training went no further than the basic practitioner course and who at one time was giving NLP workshops where participants walked across a bed of hot coals. (I have no personal experience of Tony Robbins, but one of my friends says he does “disco NLP.”)”

Og da jeg læste det første gang blev der skabt et ret stærkt anker, for hver gang jeg hører om Anthony Robbins, så tænker jeg på Disco NLP… ;)

Har du fået et indtryk af Anthony Robbins evner som NLP’er, så skriv en kommentar, så vi andre har lidt at kigge efter når vi ser ham næste gang.

/Anders Rønnau

www.ronnau.com
www.adhd-coach.com

Kunne du lide dette indlæg? Så klik hér og abonner på AnvendtNLP. Kategorier: Folk i branchen, Historie

Kommentarer

1 kommentar til “Disco NLP – og Anthony Robbins”

  1. Anvendt NLP | Anthony Robbins på TED den 26. september, 2008 13:26

    […] Robbins har jeg skrevet om før i indlægget Disco NLP – og Anthony Robbins. Jeg kan vel ikke sige det bedre, end at jeg er fascineret af manden, og især han stage […]