Amazon.co.uk Widgets

Velkommen til Anvendt NLP webloggen

For lige godt to et halvt år siden startede jeg på min NLP Coach Practitioner hos Asisco, og siden har verden ikke helt været den samme. Jeg var heldig at mine første klienter præsenterede problemer, der virkeligt overraskede og forundrede mig – og at de oven i købet fik løst deres problemer gjorde bare mine oplevelse større.

Min baggrund i naturvidenskab satte ind, og jeg begyndte at indsamle viden om NLP og om området omkring NLP. Jeg begyndte at ”mappe” NLP. Hvem er hvem? Hvordan startede det? Hvad laver de folk nu? Hvad er NLP blevet til udenfor lille Danmark? Og en masse andre spørgsmål blev vigtige for mig at forsøge at finde svar på.

Når jeg mapper et nyt område, så går jeg frem link for link, bog for bog. Læser dér hvor min interesse bringer mig hen. Lægger mærke til hvilke navne, der gentages og hvad folk siger om dem
Hundredevis af websites, tusindvis af posts på diverse internet diskussionsgrupper, masser af bøger og artikler, – og hundredevis af klienter senere.

Nu har jeg lyst til at dele det hele med jer. Og der er masser af godbidder, så jeg glæder mig til at starte projektet.

Og så håber jeg meget, at du vil byde ind. Er der noget af det, jeg skriver der ikke giver mening eller er noget vrøvl, så giv lyd. Hvis der er en metode eller en teknik, som du ikke er sikker på, hvordan du skal implementere, så læg en kommentar ind. Og er der noget, du er vild med eller bare ikke kan vente med at teste og træne, så giv endelig også lyd fra dig!

Og er der noget, du vil have mig til at skrive om, så send mig en mail, så ser vi hvad der sker.

Jeg kommer til at anbefale en masse bøger undervejs, for bøger er noget der virkeligt inspirerer mig. Så meget at jeg jævnligt kommer til at købe for mange af dem! Jeg har en hyldemeter med NLP litteratur, og jeg er ikke kommet igennem dem alle endnu. Og alligevel bliver jeg ved med at købe flere. På et tidspunkt kommer der en bogliste, hvor du kan finde anbefalinger på både begynderbøger, avancererede bøger, NLP-nørd-bøger, etc. 

Det er min mening at give en appetitvækker til alle de forskellige ting, jeg skriver om. Derfra vil der være links til artikler, sites, bøger direkte, og så må I altså selv lave resten af arbejdet!

Jeg glæder mig, og håber at I vil blive inspirerede af mine indlæg, som jeg er blevet inspireret af alle de spændende ting, jeg blogger om.

God fornøjelse.

/Anders.

www.ronnau.com
www.adhd-coach.com

Kunne du lide dette indlæg? Så klik hér og abonner på AnvendtNLP. Kategorier: Ikke kategoriseret

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere.