Amazon.co.uk Widgets

Om at abonnere på AnvendtNLP.dk

Kære Læser
Jeg har fået et par henvendelser fra folk, der har spurgt hvordan de kan få AnvendtNLP direkte i indbakken. Derfor skriver jeg lige denne lille intro til blogging og hvordan man abonnerer på weblogs.
Hvis du ikke ved hvad du skal gøre, og ikke gider læse en masse detaljer, så opgiv din mail adresse i kassen nedenfor. Så får du en mail med indlæggene:

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Her kommer resten af mulighederne:

  • Tjek ind forbi sitet når du både husker det og lige har tid og lige har lyst til at læse en artikel eller to om NLP – og det ved vi jo godt hvor tit det sammentræf i want-to og chance-to sker… ;)
  • Abonner i Google: Google giver dig mulighed for at lave din Google søgeside mere personlig – og det kalder de iGoogle. Hvis du trykker på den orange ikon oppe på denne side og på næste side trykker på den ikon øverst til højre, hvor der står Google – så får du mulighed for at designe din helt egen iGoogle side, hvor du får AnvendtNLP direkte når du vil ind og søge i Google. Smart nok…
  • Abonner i Internet Explorer: Igen skal du trykke på den orange ikon oppe til højre på siden – og derfra trykke på “Se feed XML”. Når du har gjort det kan du så trykke på “Abonner på dette feed”. Derefter vil du kunne se indlæggene som de kommer – via [Vis]-[Panel]-[Feeds].
  • Abonner i din egen Feed Reader: Hvis du læser mange blogs kan det være en fordel at samle dem alle i et program, hvor du kan gemme og organisere. Er eksempel herpå er Feedreader som kan downloades gratis.
  • Abonner på mail-nyhedsbrev: Hvis du vælger denne løsning, så kommer der en mail med hele indlægget direkte i din indbakke, morgenen efter at indlægget er skrevet. Du kan abonnere på denne måde ved at skrive din mail adresse i feltet nedenfor og tryk Submit:
    Enter your email address:

    Delivered by FeedBurner

Og ellers så sender du bare mig en mail på coach@ronnau.com, så skal jeg gerne sætte det op for dig.

God fornøjelse.

/Anders

Kunne du lide dette indlæg? Så klik hér og abonner på AnvendtNLP. Kategorier: Ikke kategoriseret

Kommentarer

Det er ikke længere muligt at kommentere.